AJAX SECURITY HUB 2 Plus Sort.

Pris pr. Stk Vejl. udsalgspris: 6.243,75 DKK
3.118,75 DKK Inkl. moms 2.495,00 DKK Ekskl. moms

På lager

Ajax Security Hub 2  Plus med indbygget Wi-FI, Ethernet og 2 SIM kort for 2-3 & 4G GPRS/GSM. Max. 200 brugere/200 detektorer. App for iOS/Android. Farve: Sort.

Produktbeskrivelse

Ajax Hub 2 Plus er en central enhed i alarmsystemet, der kontrollerer driften af alle tilsluttede enheder og interagerer med brugeren og sikkerhedsfirmaet.

Ajax Hub 2 Plus rapporterer åbning af døre, brud af vinduer, trussel om brand eller oversvømmelse og automatiserer rutinehandlinger ved hjælp af scenarier. Hvis udenforstående kommer ind i det sikre rum, sender Hub 2 Plus fotos fra MotionCam bevægelsesdetektorer og underretter kontrolcentralen.

Komplet sæt:
Ajax Hub 2 Plus kontrolpanel
SmartBracket monteringspanel
Strømkabel
Ethernet-kabel
Installationssæt
Bruger manual


I kontrol med sikkerhed, ikke dit privatliv Hub 2 Plus overvåger alle Ajax-enheder i systemet for at advare brugerne om åbne døre, ødelagte vinduer, trusler om brand og oversvømmelse. Hvis indbrudstyv bryder ind i dit hus, sender Hub 2 Plus billeder fra Foto Pir Detektorerne og underretter kontrolcentralen om faren. Du behøver ikke at leve under konstant overvågning af sikkerhedskameraerne for at vide, hvad der foregår. Altid i kontakt Hub 2 Plus bruger Ethernet eller et af de 2 SIM-kort til at garantere levering af alarmer og fotos fra de sikrede objekter. Kanalerne fungerer parallelt og bakker hinanden op i nødstilfælde. Komprimerings- og transmissionsprotokoller garanterer lyn hurtig levering af fotoserien, selv med svag internetforbindelse. I modsætning til videokamerastrømme kan du med Ajax evaluere situationen på de sikrede objekter med 0,5 kB/s internethastighed. • Bruger 3 uafhængige kommunikationskanaler • Afleverer alarmer på 0,15 sekunder • Overfører fotobekræftelser selv på 2,3 eller 4G. Med hub 2 Plus vil du straks vide, om detektoren har en funktionsfejl, hvis nogen har fjernet den, hvis den er beskadiget, eller om den er åben. Selv hvis strømmen forsvinder, fortsætter kontrolpanelet sin overvågning drevet af et backup-batteri. • Kontrollerer funktionaliteten af detektorer mindst hvert 12. sekund • Alarmer om trusler, kanalinterferens eller funktionsfejl • Arbejder i op til 16 timer under et blackout Udvikler sig med enhver softwareopdatering Hub 2 kører på OS Malevich, et realtidsoperativsystem. Denne type software bruges i systemer, der ikke har råd til fejl - for eksempel rumskibe eller bilbremser. OS Malevich er immun mod virus og beskyttet mod cyber angreb. Dens arkitektur giver os mulighed for regelmæssigt at udvide Ajax-mulighederne inden for få sekunder og uden at forstyrre brugerne. • Beskyttet mod cyber angreb • Nye funktioner med hver opdatering • Opdateres automatisk