Privatlivspolitik

 

Om beskyttelse af dit privatliv:

Dit privatliv er vigtigt for os. For at oplyse dig om og for bedre at beskytte dit privatliv gør vi her rede for vores online informationspraksis og de valg du kan træffe om hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. Nærværende privatlivspolitik vil være at finde på vores hjemmeside/webshop og tilgængelig på ethvert tidspunkt hvor personlig identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi:

Denne redegørelse gælder alle informationer, der er indsamlet på Alarmgruppens hjemmeside/webshop: https://alarmgruppen.dk eller https://alarmgruppen.com. På hjemmesiden/webshoppen kan du bestille produkter. Du kan kontakte os via vores kontaktformular, du kan oprette dig som kunde samt tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Den information vi indsamler er:

Navn, Adresse, Post Nr./By, Land, E-mail adresse, Telefon nummer samt Kredit/Debit Kort informationer. Personoplysningerne registreres hos Alarmgruppen.dk Aps og opbevares i 5 år hvorefter oplysningerne slettes.

 

Hvordan vi bruger oplysningerne:

Ved ordre:

De oplysninger du giver os når du lægger en ordre hos Alarmgruppen anvender vi udelukkende til at fuldføre denne ordre. Navn, Adresse, Post Nr./By og land skal vi bruge til forsendelsen. Din e-mail adresse bruger vi til at sende ordrebekræftelse og faktura samt til at sende forsendelsesinformation fra vores fragtleverandører. Dit telefonnummer anvendes i tilfælde hvor vi af sikkerhedshensyn er nødt til at verificere dig som kunde, eller at der er en fejl på ordre og vi skal i kontakt med dig for at få rettet ordren. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne partnere undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre ordren. Alarmgruppen krypterer alle dine kort oplysninger med SSL ”Secure Socket Layer” protokollen. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kort nummer eller andre informationer under transaktionen.

Ved henvendelse via vores kontaktformular:

Vi anvender din e-mail adresse til at besvare din henvendelse. Din e-mail vil i dette tilfælde ikke blive anvendt til andre formål og vi deler ikke din mail med eksterne partnere.

Ved oprettelse som kunde eller nyhedsbrevsmodtager:

Du kan oprette dig som kunde i webshoppen hvis du gerne vil modtage vores nyhedsbrev, eller du gerne vil have at vi gemmer dine kunde oplysninger til næste gang du skal handle hos os. Oplysninger som du vil sender til os vil udelukkende blive brugt til disse formål ved din aktive tilmelding.

 

Vores datasikkerhed:

For at forhindre uautoriseret adgang til og sikre nøjagtighed og korrekt brug af de oplysninger vi opbevarer har vi indført en passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer. Vi sikrer derfor at de elektroniske systemer vi anvender giver mulighed for at du på forespørgsel kan få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig som kunde og at du kan få dem slettet. Vi har udpeget en dataansvarlig hos Alarmgruppen.dk.

Den dataansvarlige er:

Afdelingsleder: Dennis Hansen

E-mail: dennis@alarmgruppen.dk

Telefon: +45 70 22 10 63

Ved formodet brud på datasikkerheden kontaktes vores dataansvarlige der vil foretage de nødvendige foranstaltninger for at gennemgå og rette op på vores databehandling således den igen leve op den til enhver tid gældende lovgivning på området.

 

Databehandleraftaler:

Som led i driften af en hjemmeside/webshop deler vi oplysninger med vores nødvendige samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartnere har vi indgået databehandlingsaftaler med.

Det gælder følgende:

 

Beskyttelse af børns privatliv:

Vi indsamler og opbevarer ikke oplysninger på vores hjemmeside/webshop om børn som vi med sikkerhed ved er under 13 år. Ligeledes er vores hjemmeside/webshop ikke struktureret eller designet med henblik på at tiltrække personer under 13 år.

Sådan får du adgang til eller korrigere dine oplysninger:

På forespørgsel via kundeservice@alarmgruppen.dk kan du få adgang til alle dine personlige identificerbare oplysninger som vi har indsamlet online. Vi vil foretage rimelige procedurer for at få bekræfte din identitet inden vi udleverer dine oplysninger. Vi bruger denne procedure for at beskytte din identitet. Du kan ligeledes rette eventuelle fejl i dine personlige identificerbare oplysninger ved at sende os en anmodning herom.