Trådløs HD kamera med PIR

Pris pr. Stk
1.345,00 DKK Inkl. moms 1.076,00 DKK Ekskl. moms

På lager

Det trådløse kamera er udendørs og kræver blot en ledning til strøm vedhjælp af den medfølgende omformer. I alt 6 meter kabler er med. Kamera kan optager i høj HD opløsning på 1280 x 720 (1,3 mp), i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys.

Produktbeskrivelse

Trådløs HD kamera med PIR


 


Trådløs HD Kamera


Det trådløse kamera er udendørs og kræver blot en ledning til strøm vedhjælp af den medfølgende omformer. I alt 6 meter kabler er med. Kamera kan optager i høj HD opløsning på 1280 x 720 (1,3 mp), i farver. Kameraet er dag/nat, hvilket vil sige at det har indbygget IR lys i, som tænder automatisk. Kameraet går over i sort/hvid billede om natten for at få så mange detaljer med så muligt.
Kameraet har yderligere indbygget bevægelsessensor. Med denne sensor (PIR) er det muligt at få alarmer direkte på ens smartphone når der er bevægelse foran kameraet – samtidig med at monitoren optager hændelsen på SD-kort. Det er muligt at gense alle de optaget video-alarm hændelser direkte på ens smart-telefon eller direkte på monitoren.


Virker sammen med trådløs videoovervågningssæt, som kan kodes sammen med op til 4 trådløse HD kameraer.